Pazartesi, Ağustos 21, 2006

Ajans dışındaysa...

Geçtiğimiz hafta içinde, Reklamcılar Derneğinin bir işiyle ilgili olarak, Cem Topçuoğlu'nu ziyaret ettim. Sağ olsun, kitaptan bir nüsha hediye etti. Daha yoldayken yuttum büyücek bölümünü. Çok hoş ! Bir ajansın, başarılı bir ajansın, nasıl çalışanları ve yöneticileriyle kaynaşabileceğini; böylece de, iyi işlerin çıkmasının tesadüfi olmadığını pek güzel anlatıyor kitap. Mutlaka okunması gereken bir göz açıcı. Kitapçılarda bulunuyor.

3 Comments:

Blogger Erçin Sadıkoğlu said...

Gerçekten çok güzel, yeni başladım ben de.

Belgesel gibi bir kurgusu var. "bold" bölümler anlatıcıya, "light" bölümler de o anlatılanlara tanıklık edenlere ayrılmış. Ders kitabı gibi bir yandan da..
Yaratıcı işler yapabilmenin kuralı herkesin çok mutlu olacağı, çalışmak isteyeceği bir ajans tasarlamaktır'la başlıyor kitap... Gerisi akıyor gidiyor zaten...

21 Ağustos, 2006 16:48  
Blogger Nokta Çelik said...

Ben de okudum. Zaman zaman onların Mars'ta bizim Dünya'da reklamcılık yaptığımızı düşünmeden edemedim:) Reklamcılığa az buçuk sempati besleyenleri bile ajansın kapısında kuyruğa sokacak bir kitap olduğunu düşünüyorum. Tasarımı da güzel.

22 Ağustos, 2006 01:37  
Blogger Ahu Serap Tursun said...

Kitabı yeni edindim. Geçen hafta önerdiğiniz diğer eserlerle birlikte, okumam gerekenlerin arasında duruyor. Aynı anda 2-3 kitap okuduğum halde daha elimdekileri bitiremedim :) En kısa zamanda okuyacağım.

23 Ağustos, 2006 11:51  

Yorum Gönder

<< Home