Cuma, Şubat 02, 2007

Nice yıllara...

Fantastik okuyanlar bilir, koca kaplı bir devran defteri vardır, bir de yazıcısı. Olan biten her şey anında bu deftere yazılır. Vakanüvis der eskiler, işte öyle biri tarihi yazar durur.

Bizim defter de kişisel düşüncelerimizi yazdığımız gibi, dönemin konularını da içeriyor. Bir nevi tarih dökümü gibi yani. Yıllar yıllar sonra, geri dönüp bu yıllara baktığımızda/baktıklarında, hem mesleki hem insani yönden bir takım ipuçları bulacağız/bulacaklar. Tarih ve arşiv düşkünü biri olarak bu beni çok sevindiriyor. Sevgili Haluk'a gerçekten çook teşekkür ederim kendi adıma.

Kişisel defterlerimizin yanında (benimkileri sormayın bakkal defteri gibi) ortak defterin varlığı da uzun yıllar sürsün dilerim. Şöyle tadına varır bir partiyi haketti defter ama görünen o ki yarın eksik sayıda toplanacaksınız.

Madem Şubat, madem yarın bir mini toplantı var, o zaman tüm ortaklara ve deftere nice yıllar diliyorum, şöyle kaymaklı künefe tadında yıllar.

Çağlayan'a not: Hatırlattığın için sağol.

1 Comments:

Blogger Çağlayan İbiş said...

Maksude Hanım, bugün sizin de aramızda bulunmanızı isterdik. Belki de hatırlatmamalıydım defterin doğum gününü. Çünkü aramızda bulunamayanlarımızın yokluğu bugün hüzün de yaratacak.
Ne kötü. :(

03 Şubat, 2007 11:32  

Yorum Gönder

<< Home