Çarşamba, Kasım 05, 2008

Tahtaya kalkmayan kalmayacak... Bu “Reklamcılar Tahtaya” kaçmaz!


IAA Reklamcılar Tahtaya, yine çok önemli konukları ağırlıyor!


Hem sektör çalışanlarının hem de üniversite öğrencilerinin ilgiyle takip ettiği, IAA Uluslararası Reklamcılık Derneği’nin düzenlediği “Reklamcılar Tahtaya” eğitim seminerlerinin 22.si, 22 Kasım 2008 Cumartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü Fazıl Say Salonu’nda yapılacak.

Yıllardır, ünlü reklamcılar, sektör takipçileri, çalışanlar ve öğrenciler için bir buluşma noktası haline gelen etkinlikte, bu sefer de çok önemli isimler tahtanın başına geçiyor:
Ali Poyrazoğlu, Hulusi Derici, Gürül Öğüt, Ali Atıf Bir ve Tolga Çevik.

22 Kasım 2008 günü, ilk ders zili ünlü tiyatro sanatçısı Ali Poyrazoğlu için çalacak. Ali Poyrazoğlu’nun ders konusu: “İletişimde fark yaratın.”

Ardından Marka Ajans Başkanı Hulusi Derici, “Basit bir sunum.” dersiyle, öğrencilerle buluşacak.

Verilecek 45 dakikalık öğle tenefüsünden sonra, Gürül Öğüt, “Kırmızı” başlığıyla deneyimlerini aktaracak.

Öğleden sonraki ikinci ders ise Prof.Dr. Ali Atıf Bir’in. Ders konusu ise “Krizde pazarlama ve reklam.”

Son ders, başarılı tiyatro oyuncusu Tolga Çevik’in. “Ben, Tolga Çevik…” başlığıyla söz alacak olan oyuncu, ders gününü de bitirmiş olacak.

5 ayrı dersten oluşan “IAA Reklamcılar Tahtaya Eğitim Seminerleri”nde öğrencilere her ders günü için bir katılım belgesi verilmekte, bir eğitim yılında 4 kez yapılan bu seminerlerin tümüne katılanlara ise “Katılım Sertifikası” sunulmakta.

Başvurular için; 0212 325 3788 telefonla IAA Türkiye Bölüm Sekreterliği’nden Ayşenur Yürekli’yi arayabilir, ya da iaaturkey@iaaturkey.com adresine elektronik posta atabilirsiniz.

1 Comments:

Blogger buraKargın said...

Harika bir gündü, emeği geçen herkese teşekkürler...

24 Kasım, 2008 05:27  

Yorum Gönder

<< Home