Pazartesi, Mayıs 29, 2006

Usul hakkında - Tuğçe Özel

Tuğçe Özel olayına ilişkin bütün görüş ve yazıların, aidiyeti nedeniyle, yeni madde olarak değil, eski ve konuya ilişkin ana yazıya yorum olarak eklenmesini rica ediyorum.

2 Comments:

Blogger Nurettin Yay said...

Ustalar işte bu durumlarda ortaya çıkar. Çok doğru bir yaklaşım, hatta konuyu bir miktar Tuğçe Özel'den ayrıştırıp, genel bir sorun haline dönüştürebilirsek, sevgili Tuğçe'yi de fazlasıyla baskı altında tutmayız.

29 Mayıs, 2006 11:08  
Blogger Ender Emiroğlu said...

tam bir skandal demiştim değil mi?
yorumsuz demiştim, bir ajanstan şüphelenmekteyim demiştim.

ryd'den istifa etmiştim, ustalara cıkardıkları sesin kaba ve seviyesiz oldugunu varsayarak, kendi kendime, belki arkadaşlar "fare dağa küsmüş, dağın haberi yok" demişlerdi, ama tavır tavırdır. ve taraf olmayan bertaraf olur.

ben bu mesleğin incelikleri, ondan da önemlisi, beyefendiliğini ege ernart'tan, attila öğüd'den, necati abacı dostumdan, oğuzhan akay ustamdan öğrendim. göğsümü gere gere söylerim, ben belki de hala öğrenciyim.

etik etik etik! derken boşluğa gidiyorsa sesim, hem benzeri seviyesizliklerin yaşandığı bir ajansta var olup, hem de meslek arkadaşlarınızın hakkını savunamazsınız.

tamam sustum!

not: duydum ki ryd'nin yönetimine tekrar eski başkan bülent fidan getirilmiş. tekrar ediyorum, bülent fidan'ın başkanı olduğu bir dernekte yokum, olmayacağım.

31 Mayıs, 2006 17:38  

Yorum Gönder

<< Home