Salı, Şubat 07, 2006

Bülent Şentay'ın arşivinden : Reklam Yazarları Derneği toplantısı, bir başka açıdan...



Bülent Şentay'ın notu :

RYD Yemeği.
18 Mayıs 1990,
Yeniköy, İskele Restoran

7 Comments:

Blogger Haluk Mesci said...

Sevgili Bülent Şentay, kim kimdir bilgisini diğer yöne doğru da işletsek ya ! Kağan İşmen'in saptaması doğru sanırım : Uçta Batu İşmen'i mi görüyorum ?? Bu tarafta Bülent Korman da var. Oğuzhan'ın yanındaki Figen İsbir mi ? (Bu arada, Figen'i niye Ortak Defter'de yazmaya ikna etmiyoruz ki ??)

08 Şubat, 2006 20:39  
Blogger Bülent Şentay said...

Evet, uçta Batu İşmen'i görüyorsunuz. Sağında Seçkin Selvi. Onun sağında Nursel Duruel. Bıyıklarından kolayca tanıyabileceğimiz Bülent Korman. Yanında epeydir nerelerde olduğunu bilmediğim Işıl Işın. Onun yanında elinde sigarasıyla bendeniz. Yanımda, elindeki kalemle oynayan Raşit Çavaş. Çavaş'ın karşısında sırasıyla aynı zamanda masadaki Gitane'ın da sahibi olan Vural Sözer, biraz hoşnutsuz gibi görünen Hulki Aktunç, göz alıcı gömleğiyle Oğuzhan Akay ve suyunu yudumlayan Figen İsbir.

Bu arada ben de Bülent Korman'ın arkasında "azıcık" görünen dostumuzun kim olduğunu hatırlayamıyorum bir türlü. Hatırlayan çıkarsa yazıversin bir zahmet.

08 Şubat, 2006 23:02  
Blogger Doğan Yarıcı said...

Sanırım Necati Tosuner. Ben de olabilirim iyi mi!

10 Şubat, 2006 00:39  
Blogger Raşit Çavaş said...

Dernek Kurucular genel toplantısı yemeği bu... dernek resmi kurucusu olduğu için bu yemekte doğan yarıcı vardı diye hatırlıyorum. Korman'ın arkasındaki Doğan olmalı. Necati abinin boyu o açıdan görünmeye engeldir.

16 Şubat, 2013 14:09  
Blogger Raşit Çavaş said...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

16 Şubat, 2013 15:23  
Blogger Raşit Çavaş said...

Ayrıca bir soru daha: üstteki resimde benim karşımdaki dört kişi ve sağımda az görünen arkadaş kimler? Aydın Hatipoğlu, Ersin Salman benzettiklerim? Acaba onlar mı?

16 Şubat, 2013 15:25  
Blogger Raşit Çavaş said...

Hatırladım: O gece Vural Sözer yoktu... Hulki Aktunç'un yanındaki elbette Necati Tosuner...

30 Ekim, 2014 19:32  

Yorum Gönder

<< Home