Pazartesi, Şubat 14, 2011

Üzücü bir haber


Dün yazmaya elim varmadı. Murat Çetintürk'ün kaybı çok üzücü. Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim. Okumak isteyenler için şu adreste kendisiyle yapılmış bir söyleşi var: http://www.fikiratolyesi.com/2006/09/07/murat-cetinturk-yaratici-yonetmen/

2 Comments:

Blogger Yağız Gönüler said...

Trafo'da çalıştığım 9 aylık süreçte tanışma fırsatı bulduğum ve elimden geldiğince bir şeyler öğrenmeye çalıştığım, Rafineri'nin kurucusu ve kreatif direktörü Murat Çetintürk'ün vefat haberini aldık geçtiğimiz cumartesi günü. Eşi ve arkadaşlarıyla gittiği Brezilya'da balayı sevincini yaşayacakken bir trafik kazasında vefat etti. İnsanın anlatacak, söyleyecek kelamları olamıyor böyle durumlarda. Onu enerjik ve sportif haliyle hatırımda tutacağımı düşünüyorum..

15 Şubat, 2011 10:38  
Blogger Maksude Kılınç said...

Na hazin bir son. Hele ki bu metni okuduktan sonra daha da hazin geliyor insana. Bazen hiç tanımadığı insanların kaybını daha kolay karşılıyor insan. Ama ben, haklarında bir satır bile bilsem hüzünle doluyorum ve hayal gücüm fena halde çalışıyor.

Tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum. Öyle uzaktan oturup ahkam kesmek kolay, ama eğer benim yakın arkadaşım olsaydı çook derin bir acı yaşardım mutlaka. İnsana bu duyguyu ağır yaşatacak birine benziyor çünkü.

15 Şubat, 2011 12:56  

Yorum Gönder

<< Home