Salı, Aralık 25, 2007

Bir de baktım, aradan bir bayram geçmiş ama kimseden ses yok. Önce kendi adıma utandım. Yahu, deftere bir baksaydın da bir selam gönderseydin herkese diye kendi kendime kızdım.

Şimdi de yeni yıl geliyor, bari bir yeni yıl kutlaması göndereyim dedim. Hem de hiç ertelemeden... Çünkü yine işe dalacağım, sonra da geç kaldım yine, ayıp olur şimdi yazmak diyeceğim. Aradan yine zaman geçecek. Bu kez, iyice geç kaldım, daha çok ayıp olur deyip hiçbirşey yazmayacağım.

Annem, ayıplarla dalga geçmek için "ayıba al bağla geç karşısına ağla" diye bir laf ederdi. Ne bu hep ayıp ayıp... Ayıp diye diye zaman geçip gidiyor. Sessizlikten her zaman hoşlanmam. Arada bir gürültü olmalı, biri davul çalmalı, öteki şarkı söylemeli, yazılacaklar yazılmalı. Hayat gailesi der eskiler, bitmezmiş hiç. E bitmiyor, görüyorum. O halde niye zamanını yakaladığım anda gerekeni yapmıyorum :)))

Evet çalakalem oldu biraz ama olsun, hiç olmamasından iyidir. Hepinize iyi bir yıl diliyorum. Umarım 2007'den çok çok daha güzel bir yıl bekliyordur sizleri. Daha çok farkındalık, daha çok akıllılık, daha çok yaratıcılık demeden önce, sağlık ve mutluluk diliyorum.

Hep birlikte nice yıllara...

5 Comments:

Blogger Ender Emiroğlu said...

Mutlu yıllar!

26 Aralık, 2007 12:54  
Blogger Hatice Üzgül said...

Size de selamlar Maksude Hanım... Size de mutlu yıllar.

Bütün Ortak Defterin yeni yılı kutlu olsun:)

27 Aralık, 2007 13:39  
Blogger Hatice Üzgül said...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

27 Aralık, 2007 13:39  
Blogger Hatice Üzgül said...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

27 Aralık, 2007 13:39  
Blogger Nokta Çelik said...

Ortak Defter "sakinlerine" hayata yeni gözlerle bakacakları, yeni heyecanlar yaşayacakları, tatlı süprizlerle karşılaşacakları, yepyeni fikirler üretecekleri, capcanlı, neşeli ve sağlıklı bir yıl dilerim:)

29 Aralık, 2007 03:04  

Yorum Gönder

<< Home